6. januar 2016 bjerre

Patterning – Drum Machine

Patterning : Drum Machine af Olympia Noise Co.

Som navnet antyder, er Patterning : Drum Machine en trommemaskineapp. Se teaservideoen nedenfor.

Appen er ligeså nem at gå til som den er kraftfuld. Patterning er en trommemaskine med flere dybder end andre gode trommemaskine-apps som f.eks. DM1. og så lyder den godt. Med et kreativt inspirerende og brugervenligt interface får man instinktiv lyst til at gå i gang med at producere musik.

Udviklerne fra Olympia Noise Co. har skabt en maskine hvor man kan producere musik der udvikler sig gennem poly-metriske rytmer, “four-on-the-floor” dance musik til afslappede RnB. Du kan bruge Patternings uafhængige loop-indstillinger til at udforske uudnyttede rytmiske muligheder.
 
Med Auto-funktionen kan du skabe indviklede og komplekse beats. Du kan arrangere hele stykker via “tidslinjen”. Bruge de indbyggede effekter – delay, reverb, destortion, og 3-bånds EQ. Dertil kan du tilslutte andre apps via Audiobus, Inter-App Audio og MIDI.
 
Patterning kommer læsset med klassiske trommelyde samt eksklusive trommesæt skabt af nutidige producere og musikere.

Jeg kan på det varmeste anbefale denne kraftfulde musik-app – JAKOB